Een perfecte plek om meer te weten te komen over de kwaliteiten en kwaliteiten van de saffraan


Veel mensen zijn op de hoogte van de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Rode Afghaanse Saffraan en denken er ook over om deze specerij minstens één keer te proberen. In deze digitale tijd zullen ze natuurlijk internet gebruiken om informatie te verzamelen over de saffraan- en saffraanverkopende merken. Maar nadat ze een menigte online verkoopwinkels hebben gezien, goochelen ze tussen de gedachten van welke verkoper het authentieke kruid aan hen verkoopt. Hierdoor raken ze verbluft en kopen ze uiteindelijk het verkeerde of nepproduct voor zichzelf.

Het is dus altijd goed om diepgaande kennis over saffraan te hebben om de kans te verkleinen dat je wordt opgelicht.

In dit artikel ontdek je bij ons de kwaliteiten en kwaliteiten van saffraan.

Alles over de verschillende soorten saffraan


Saffraan heeft vier verschillende kwaliteiten, en afhankelijk van de oogst ervan; ze worden beoordeeld van beste tot slechtste. U moet allemaal weten dat het oogsten sterk afhangt van de weersomstandigheden en de geografische regio. De cijfers van de International Standard Organization (ISO) zijn afhankelijk van de drie factoren: aroma, kleur en smaak. Laten we verder gaan om de vier verschillende soorten saffraan te verkennen.

De crocine, een chemische verbinding die in saffraan wordt aangetroffen, en alle bovengenoemde drie hoofdfactoren zijn ervan afhankelijk.

Super Negin Saffraan:

Deze saffraan valt onder de premium kwaliteit van saffraan en de crocine is in grote hoeveelheden aanwezig. Deze saffraan is verkrijgbaar in dieprode kleur en droog. De lengte van elke draad van de krokus moet 9,5 mm tot 12,5 mm zijn. Deze saffraan valt dus onder de eerste klas.

Sargol:

De andere vorm van saffraan staat bekend onder de naam sargol en is een van de hoogste kwaliteit saffraan uit Iran. De andere naam voor deze saffraan is Perzische saffraan, Iraanse saffraan en rood goud. De kleur van deze draden is ook dieprood. De geur, smaak en kleuren maken het tot een heerlijke specerij, en meestal kopen de mensen dit tweederangs saffraanproduct. De kwaliteit ervan hangt af van de dikte van de stempels.

Mens:

In Spanje staat deze saffraan bekend onder de naam Mancha saffraan. Dit type saffraan heeft de laagste kleursterkte in vergelijking met de sargolsaffraan. Deze saffraandraden zijn geel van kleur. We kunnen deze saffraan dus onder klasse drie plaatsen.

Hoogwaardige Pure Afghaanse Saffraan:

Dokhtar: 

Deze saffraan valt onder de laagste kwaliteit, en de draden van deze saffraan zijn rood van kleur en van onderen is hij geel of wit van kleur. Het bevat de stigma's met de hele stijl.
Dus, nadat u de kwaliteiten van de saffraan kent, is het erg belangrijk om te weten hoe u de kwaliteit van saffraan of hoogwaardige pure Afghaanse saffraan kunt identificeren. Hieronder volgen enkele van de handige tips die u helpen de juiste saffraan te identificeren.

Tips om de kwaliteit van saffraan te bepalen:

  • Zorg ervoor dat de saffraan niet vochtig of vochtig is. Als je er een klein beetje vocht in vindt, koop het dan niet.
  • Het aroma van saffraan moet vers zijn en het ruikt niet onaangenaam.
  • De saffraanlengte moet 9,5 mm zijn.
  • De goede kwaliteit saffraan kleeft niet aan elkaar in vergelijking met de lage kwaliteit saffraan.
Degenen die geïnteresseerd zijn in het halen van de goedheid van saffraan, moeten vasthouden aan de originele saffraan. We hopen dat je na het lezen van dit artikel enig idee hebt van de saffraankwaliteit. Nu kunt u onderscheid maken tussen de hoge en lage kwaliteit van saffraan.

Als u van plan bent om 1 gram saffraan online te kopen, kunt u de hoogwaardige saffraan van Harirud kopen. Het heeft zijn naam gevestigd in de online winkel voor het verkopen van saffraan. We staan bekend om het leveren van echte en authentieke saffraan aan onze klanten over de hele wereld zonder verzendkosten. We hebben de saffraan van 1 g, 3 g en 5 g verkocht. Bezoek onze website voor meer informatie!

Lees ook: Wat zijn de voordelen en bijwerkingen van een saffraan?



Comments

Popular posts from this blog

Was sind die Vorteile und Nebenwirkungen eines Safrans?

Wissenswertes Vor Dem Online-Kauf Eines Safrans